Deltagerne fortæller

95% af deltagerne i 2019 vil anbefale konferencen til andre.

Er konferencen noget for dig?

Konferencen er for dig, der arbejder med e-mail marketing og har brug for at holde dig opdateret. Måske arbejder du i en marketing- eller kommunikationsafdeling, eller måske lever du af at rådgive andre virksomheder om deres markedsføring.

Marie Louise Pedersen
Jeg har stadig mine (mange!) noter fra den seneste e-mail-konference liggende først for på mit skrivebord. Simpelthen fordi der er så mange guldkorn. Dele af konferencen føltes som en cool rockkoncert - man blev høj af lærdom 😉

Marie Louise Pedersen
Kommunikation, PR & Markedsføring
-
Lounge44
Thomas Eriksen
Det var dejligt at være til en marketingkonference, hvor der udelukkende var fokus på ét emne. Og det var fint at man kunne vælge mellem meget forskellige genrer inden for e-mail marketing. Oplægsholderne var veloplagte og der var god stemning blandt deltagerne.

Thomas Eriksen
Marketing Projektleder
-
Lindab
Kenneth Bryhl
Gennemført konference, fantastiske foredragsholdere og rigtig gode værktøjer at tage med hjem og arbejde videre med. Jeg vil bestemt både deltage og anbefale dette arrangement til folk der tør kigge ud i fremtiden.

Kenneth Bryhl
Grafisk Designer
-
Nordisk Dæk Import
Helle Strandmark
Tilrettelæggelsen, omgivelserne, indlæggene, forplejningen - det var bare hele turen værd! Jeg glæder mig som en vanvittig til næste gang 🙂 Ville blot ønske, at jeg kunne dele mig i flere, så jeg kunne have hørt flere indlæg. Det var svært at vælge!

Helle Strandmark
Designer
-
Room No.517
Kristina Tvenstrup
Der var tydeligvis gjort et stort stykke arbejde for at komme hele vejen rundt om alle aspekter af e-mail marketing. Dagen boblede af energi og overskud, og jeg gik derfra med tasken fuld af konkrete værktøjer og velformidlet, opdateret viden.

Kristina Tvenstrup
Tekstforfatter
-
Markant Reklamebureau
Nadia Lindegaard Arp
Super god og velorganiseret konference, hvor der var mulighed for at blive klogere på alle emner indenfor E-mail marketing. Spændende og engagerede indlægsholdere gav værktøjer, som kan omsættes med det samme hjemme på kontoret – så fedt! Det eneste problem var at vælge, hvad man ville høre, når man så gerne ville have hørt det hele.

Nadia Lindegaard Arp
Kommunikationskonsulent
-
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Sander Hemmsen
En fantastisk dag med fuldt fokus på e-mail marketing. Indlægsholderne var super kompetente og indslagene konkrete og brugbare. Mellem indslagene blev der networket i de fine omgivelser. Alt i alt en rigtig god konference - 2019 count me in!

Sander Hemmsen
E-commerce
-
Design By Us
Julie Ry Mathiasen
Det var en stor fornøjelse at deltage på en konference, hvor der udelukkende var fokus på E-mail Marketing. Dagen var virkelig godt sammensat, der var god energi blandt talerne, og det var enormt inspirerende at være med. Jeg kan derfor varmt anbefale denne konference.

Julie Ry Mathiasen
Head of Content Marketing
-
OnlinePartners
Maria Arndal
Perfekt tilrettelagt og gennemført konference. Når man arbejder målrettet og strategisk med e-mails som kanal, så er det skønt at finde en konference, der holder hardcore fokus på e-mailen. Har fået en ordentlig bunke inspiration og fiduser med hjem, som jeg kan benytte på både den korte og lange bane.

Maria Arndal
Kommunikationskonsulent
-
Dansk Firmaidrætsforbund
Michael Lundgren
Energien i talerne var fantastisk. Det var nogle gode (og forholdsvis kendte) folk - det kunne jeg godt lide. Det giver noget troværdighed. Tidsplanen var super velorganiseret, alt fungerede.

Michael Lundgren

Køb billet

Oplev konferencen, og få ny viden og inspiration til din e-mail marketing.