Deltagerne fortæller

95% af deltagerne i 2019 vil anbefale konferencen til andre.

Er konferencen noget for dig?

Konferencen er for dig, der arbejder med e-mail marketing og har brug for at holde dig opdateret. Måske arbejder du i en marketing- eller kommunikationsafdeling, eller måske lever du af at rådgive andre virksomheder om deres markedsføring.

Helle Merrild
På konferencen fik jeg masser af 'hands-on'-viden, som jeg kunne omsætte med det samme i mit daglige arbejde, så billet-pengene var hurtigt tjent hjem. De mails, jeg efterfølgende producerede, konverterede væsentligt bedre, så inspirationen må siges at have virket!

Helle Merrild
Digital Marketing Manager
-
Restaurant Flammen
Susanne Fasting
På bare 18 måneder er vi gået fra 0 til 81.799 læsere. Vi er 5 medarbejdere, der tager afsted til konferencen. Det er så vigtigt, at vi har en fælles viden om, hvad der virker! Efter konferencen fremlægger vi take-aways for hinanden og implementerer de vigtigste ting.

Susanne Fasting
Kommunikationschef
-
Serviceforbundet
Marie Louise Pedersen
Jeg deltog på sidste udgave af EMAIL SUMMIT og her var programmet helt skarpt skruet sammen; de noter, jeg havde med derfra, ligger stadig på mit skrivebord, så jeg har nem adgang til dem - og de konsulteres ofte, når jeg løser opgaver for mine kunder!

Marie Louise Pedersen
Kommunikation, PR & Markedsføring
-
Lounge44
Thomas Eriksen
Det var dejligt at være til en marketingkonference, hvor der udelukkende var fokus på ét emne. Og det var fint at man kunne vælge mellem meget forskellige genrer inden for e-mail marketing. Oplægsholderne var veloplagte og der var god stemning blandt deltagerne.

Thomas Eriksen
Marketing Projektleder
-
Lindab
Christina Welling
Udover de konkrete redskaber, man får med sig hjem fra konferencen, er det også super at få en snak over kaffen og frokosten med andre emailnørder. Netværksdelen er for mig et rigtig vigtigt element, der er medvirkende til, at jeg kommer igen næste år.

Christina Welling
Digital marketingkonsulent
-
Middelfart Sparekasse
Kenneth Bryhl
Gennemført konference, fantastiske foredragsholdere og rigtig gode værktøjer at tage med hjem og arbejde videre med. Jeg vil bestemt både deltage og anbefale dette arrangement til folk der tør kigge ud i fremtiden.

Kenneth Bryhl
Grafisk Designer
-
Nordisk Dæk Import
Christina Rasch
EMAIL SUMMIT er en super god og praktisk konference! Her bliver man opdateret på ét emne på én dag – og derfor har man en følelse af, at man er helt på højde med, hvad der rører sig inden for e-mail-marketing, når man går hjem.

Christina Rasch
Projektchef
-
Jysk Fynske Medier
Sander Hemmsen
En fantastisk dag med fuldt fokus på e-mail marketing. Indlægsholderne var super kompetente og indslagene konkrete og brugbare. Mellem indslagene blev der networket i de fine omgivelser. Alt i alt en rigtig god konference!

Sander Hemmsen
E-commerce
-
Design By Us
Maria Arndal
Perfekt tilrettelagt og gennemført konference. Når man arbejder målrettet og strategisk med e-mails som kanal, så er det skønt at finde en konference, der holder hardcore fokus på e-mailen. Har fået en ordentlig bunke inspiration og fiduser med hjem, som jeg kan benytte på både den korte og lange bane.

Maria Arndal
Kommunikationskonsulent
-
Dansk Firmaidrætsforbund
Michael Lundgren
Energien i talerne var fantastisk. Det var nogle gode (og forholdsvis kendte) folk - det kunne jeg godt lide. Det giver noget troværdighed. Tidsplanen var super velorganiseret, alt fungerede.

Michael Lundgren

Køb billet

Oplev konferencen, og få ny viden og inspiration til din e-mail marketing.