Gæsterne fortæller

97% af deltagerne i 2023 vil anbefale konferencen til andre.

Er konferencen noget for dig?

Konferencen er for dig, der arbejder med e-mail marketing og har brug for at holde dig opdateret. Måske arbejder du i en marketing- eller kommunikationsafdeling, eller måske lever du af at rådgive andre virksomheder om deres markedsføring.

Helle Merrild Hansen
På konferencen får jeg masser af 'hands-on'-viden, som jeg kan omsætte med det samme i mit daglige arbejde, så billet-pengene er hurtigt tjent hjem. De mails, jeg producerer bagefter, konverterer væsentligt bedre, så inspirationen må siges at virke!

Helle Merrild Hansen
E-commerce Manager Bambo Nature
-
Abena Group Marketing ApS
Susanne Fasting
På bare 18 måneder er vi gået fra 0 til 81.799 læsere. Vi er 5 medarbejdere, der tager afsted til konferencen. Det er så vigtigt, at vi har en fælles viden om, hvad der virker! Efter konferencen fremlægger vi take-aways for hinanden og implementerer de vigtigste ting.

Susanne Fasting
Kommunikationschef
-
Serviceforbundet
Marie Louise Pedersen
Programmet er skarpt skruet sammen: De noter, jeg tog på konferencen, ligger stadig på mit skrivebord, så jeg har nem adgang til dem - og de konsulteres ofte, når jeg løser opgaver for mine kunder!

Marie Louise Pedersen
Kommunikation, PR & Markedsføring
-
Lounge44
Thomas Eriksen
Det er dejligt at være til en marketingkonference, hvor der udelukkende er fokus på ét emne. Og det er fint at man kan vælge mellem meget forskellige emner inden for e-mail marketing. Oplægsholderne er veloplagte, og der er god stemning blandt deltagerne.

Thomas Eriksen
Marketing Projektleder
-
Lindab
Christina Welling
Udover de konkrete redskaber, man får med sig hjem fra konferencen, er det også super at få en snak over kaffen og frokosten med andre emailnørder. Netværksdelen er for mig et rigtig vigtigt element, der er medvirkende til, at jeg kommer igen næste år.

Christina Welling
Digital marketingkonsulent
-
Middelfart Sparekasse
Kenneth Bryhl
Gennemført konference, fantastiske foredragsholdere og rigtig gode værktøjer at tage med hjem og arbejde videre med. Jeg vil bestemt både deltage og anbefale dette arrangement til folk der tør kigge ud i fremtiden.

Kenneth Bryhl
Grafisk Designer
-
Nordisk Dæk Import
Christina Rasch
EMAIL SUMMIT er en super god og praktisk konference! Her bliver man opdateret på ét emne på én dag – og derfor har man en følelse af, at man er helt på højde med, hvad der rører sig inden for e-mail-marketing, når man går hjem.

Christina Rasch
Projektchef
-
Jysk Fynske Medier
Sander Hemmsen
En fantastisk dag med fuldt fokus på e-mail marketing. Indlægsholderne var super kompetente og indslagene konkrete og brugbare. Mellem indslagene blev der networket i de fine omgivelser. Alt i alt en rigtig god konference!

Sander Hemmsen
E-commerce
-
Design By Us
Maria Arndal
Når man arbejder målrettet og strategisk med e-mails som kanal, så er det skønt at finde en konference, der holder hardcore fokus på e-mailen. Jeg har fået en ordentlig bunke inspiration og fiduser med hjem, som jeg kan bruge på både den korte og lange bane.

Maria Arndal
Kommunikationskonsulent
-
Dansk Firmaidrætsforbund
Michael Lundgren
Energien i talerne er fantastisk. Det er nogle gode (og forholdsvis kendte) folk - det kan jeg godt lide. Det giver noget troværdighed. Tidsplanen er super velorganiseret, alt fungerer.

Michael Lundgren

"Hvert år glæder jeg mig til at blive tanket op på viden, inspiration og motivation"

– Jeg foretrækker konferencer, der adresserer ét emne, som man så til gengæld kan komme i dybden med – helt specifikt og konkret.

Det er skønt at få det hele serveret på et sølvfad – fra jura og teknik til content inspiration, cases, tips og tricks – og måske også et lille spark eller to til at få gjort noget mere ved flere af de idéer, man går med til hverdag.

Særligt de helt konkrete indlæg på konferencen bruger jeg bagefter. Her går jeg helt analogt til værks: Printer de vigtige slides, så de kan give mig inspiration og motivation i dagligdagen.

Det er også super at få en snak over kaffen og frokosten med andre emailnørder. Netværksdelen er for mig et rigtig vigtigt element, der er medvirkende til, at jeg kommer igen til konferencen.

Christina Welling

Digital marketingkonsulent
Middelfart Sparekasse


 

MØD DE VIDUNDERLIGE E-MAIL NØRDER

Få ny viden og inspiration til din markedsføring på e-mail.