Sponsorer og udstillere

 

Branchen bakker op

På konferencen finder du ikke alene højt specialiserede indlæg om e-mail marketing, men også en række leverandører, som udstiller i foyeren. Vær sikker på, at du kommer en tur forbi. Her er masser af gode folk at snakke med.

Kynetic

KYNETIC er et digital marketing-hus med kontorer i København og Aarhus. Bureauet fokuserer på at være forrest i krydsfeltet mellem data, kunstig intelligens og kreativitet.

Kerneværdierne er kvalitet, vækst, transparens, fortrolighed, ydmyghed og ærgerrighed – hvilket afspejles i den grundighed og dybde, som bureauet arbejder med.

Bureauet har specialister indenfor områderne search, SoMe, email marketing, automation og data, og kernekunderne er ambitiøse virksomheder inden for e-commerce med et marketingbudget på mere end 1.000.000 om året. Fælles for samarbejderne er, at der arbejdes med at skabe sammenhæng mellem marketingkanalerne samtidig med at der er fokus på detaljen og dybden for at få det maksimale ud af hver enkelt kanal.

Bureauet var vinder af Nordic Search Awards 2020 for bedste resultater med SEO/SEM i Danmark, og har været nomineret til 7 effektpriser – heraf 5 e-handelspriser og Rambukken.


Texta

TEXTA er et inbound marketingbureau med kontorer i Aarhus og Holstebro. Deres ca. 30 specialister arbejder med alle facetter af inbound marketing med to primære spor: Content marketing og e-mailmarketing.

Textas kunder spænder fra bredt fra D2C/e-commerce til B2B – særligt mellemstore virksomheder med et internationalt ben. Her er bureauet både et strategisk marketinganker og en operationel ressource.

Texta hjælper blandt andet brands som Den Sidste Flaske, Jane Kønig og Teeshoppen med e-mailmarketing.


Yulsn

Yulsn er en virksomhed fra Aarhus, som de seneste 12 år har leveret løsninger til email marketing, marketing automation, loyalitetsprogrammer, CDP og gamification.

I 2016 blev forskellige løsninger samlet til den løsning, der i dag udbydes som Yulsn Marketing Cloud.

Yulsn Marketing Cloud er for virksomheder, der har brug for en fleksibel, brugervenlig og robust enterprise-løsning, som ikke sprænger budgettet.

Blandt Yulsns kunder er virksomheder som Salling Group, Bravo Tours, SILVAN, Small Danish Hotels, NORMAL, Nemlig.com, Krifa og POMPdeLUX.


Become

Become er et marketingbureau med mere end 11 års erfaring. De hjælper kunder over hele landet med deres online tilstedeværelse gennem digital markedsføring.

Med kontorer i Aarhus, København og Holstebro hjælper de kunder med Google Ads, sociale medier, email marketing, strategi, tracking, SEO og meget mere.

Hos Become tror de ikke på standardløsninger, men omsætter strategi til resultater ved at sætte sig ind i den enkelte kundes forretning.

Become hjælper brands som Det Kongelige Teater, A.C. Perch’s Thehandel, Abilica, FLSmidt, Den Gamle By og AaB.

Become logo

Poetype

Poetype er et e-mail marketing bureau, hvor klienten altid er i fokus.

Poetype hjælper med at vækste din virksomhed, så du kan forøge livstidsværdien på dine kunder og skabe personlige kunderejser der konverterer.

Adminstrerende direktør, Oliver Seiffert, og hans team af e-mail marketing specialister har en mission; Poetype vil levere den skarpeste kvalitet og bedste service i branchen, så du får en langvarig løsning, der skaber profit.

Poetype tilbyder hjælp til alt indenfor e-mail marketing, herunder copywriting, leadgenerering, kampagner, automations og meget mere.

Med hovedsæde i Horsens og kunder i hele landet hjælper Poetype bl.a. virksomheder som Allbuy, Globaltools, Eace og Wood if.


Alpaco

Alpaco er en editor der giver din Marketingafdeling uovertruffen indholds,- og designmuligheder. Editoren integrere derefter med din nuværende E-mail Service Provider(ESP) for at levere en perfekt synergi mellem indhold, design og data.

Editoren hjælper dig med alt lige fra branding-regler til segmentering så du kan fokusere på at lave godt indhold istedet for at bruge unødvendigt tid på at klippe billeder, kopiere blokke, ændre font størrelser, slette unødvendige mellemrum, skrive kode og lignende.

Alpaco’s formål er at gøre det let og inspirerende at arbejde med e-mail marketing, uden forhindringer, lige meget hvilken type e-mails eller ESP du befinder dig i.

Platformen er dansk udviklet og bliver brugt dagligt af virksomheder nationalt og internationalt. Listen af danske virksomheder indeholder Fritz Hansen, Den Blå Avis, Bilbasen, Bilinfo, VEO, Risika, Geomatic, BLS Hafnia m.fl.


ProfitMetric

Profitmetric er et værktøj, der hjælper dig med at udregne din profit per ordre i real-time og dermed måle din annonceeffekt på Facebook og Google Ads efter profit i stedet for omsætning.

Du kan via dit dashboard holde styr på din virksomheds overordnede profitabilitet, som giver dig et let overblik over profit- og omkostningsmetrikkerne i virksomheden.

ProfitMetrics har bl.a. hjulpet GrejFreak med at fordoble deres nettooverskud og skåret 60% af deres ad spend fra.


Conversio

Conversio (udtales altså #kånværsjo) er et jysk, digitalt marketingbureau i Aarhus. Her hjælper de deres kunder med at optimere og vækste deres online forretning – hvad enten det gælder webshops eller større B2B-virksomheder.

Conversio hjælper deres kunder med at få succes i den digitale verden inden for alle kanaler – lige fra SEO, Google Ads og SoMe til digital strategi og naturligvis e-mail marketing. Her har de især fokus på samspillet mellem kanalerne, da det ifølge Conversio, er dér, hvor den helt store styrke i digital marketing ligger.

Conversio tror på – og holder fast i – deres jyske rødder og værdisæt. Det betyder, at deres tilgang til kunderne er baseret på nærvær, ordentlighed og ærlig dialog.

Det skinner igennem i deres rådgivning, hvor der ikke bare leveres stærke digitale ydelser. Der er også fokus på at forklare deres processer bag, så kunderne altid har fuld gennemsigtighed og kan føle sig trygge.

I Conversio hjælper de virksomheder og brands som bl.a. Ferm Living, Coloplast og Arriva.


Hello Retail

Hello Retail er en SaaS-virksomhed, der arbejder med personalisering og optimering af konverteringsraten baseret på artificial intelligence (AI).

Virksomheden arbejder med nogle af de mest succesfulde e-handelsvirksomheder i Norden, Benelux og mange andre webshops i hele verden.


SmartPack

SmartPack er det optimale valg til lagerstyring i din online forretning.

SmartPack er et banebrydende lager og ordreoptimeringssoftware, der med medarbejderen i fokus gør selv de avanceret rutiner til en leg. De benytter teknologi man kender fra GPS ruteplanlægning og giver dig de mest effektive arbejdsgange, der samtidig eliminerer fejl og optimerer hastigheden.

SmartPack har en simpel brugeflade og giver dig bl.a. et overblik over alle opgaver, der er på dit lager, så du kan tage datadrevne beslutninger baseret på dine KPI’er.

Med SmartPack får du en sundere bundlinje, bedre konkurrenceevne og ikke mindst tid, så du kan udvikle din forretning!


Novicell

Novicell er et internationalt konsulenthus med kontorer i Aarhus, København, London, Oslo, Stokholm, Amsterdam og Barcelona. Novicell er konsulenthus, der hjælper virksomheder til at udnytte deres digitale potentiale til fulde. Altid med udgangspunkt i teknologiuafhængig rådgivning.

Novicells forretnings-, marketing- og teknologikonsulenter har dybe branchespecifikke kompetencer. Novicell arbejder altid ud fra fakta og med fokus på resultater – med begge ben solidt plantet på jorden.

Ét af vores forretningsben er centeret omkring e-mail marketing, customer data platforme og CRM, hvor vi hjælper vores kunder med at få mere værdi ud af deres forretning og deres data.

Blandt de kunder som Novicell hjælper med e-mail marketing er virksomheder som Proshop, Energi Fyn, Ilva, Grejfreak, Kamstrup, Gyldendal, Hotel Vejlefjord, Salling Group, Skagen Foods og Waoo.


 

Vil du være sponsor eller udstiller?

Du får:

1) En standplads i foyeren i ODEON. Her spiser vi morgenmad, holder pauser og hygger til afterparty. Her henter vi kaffe, vand og snacks. Her snakker og netværker vi. Og her kommer alle igennem, når de skifter spor.

2) 5 konferencebilletter med fri adgang til alle konferencespor og fuld forplejning til en værdi af 19.750 kroner ex moms. Mindst en af jer passer selvfølgelig standen i alle pauser samt før og efter selve konferencen.

3) En invitation til Speakers’ Dinner aftenen før konferencen. Vi hygger os på en god restaurant, og du har du mulighed for at snakke og networke med talerne, de andre sponsorer og team EMAIL SUMMIT.

4) Omtale i konferencens medier.

5) En annonce i den eksklusive notesbog, som hver gæst får udleveret ved indtjekning.

Kontakt os for priser.

 

Kontakt Emil Kristensen

Arrangør af EMAIL SUMMIT
Ansvarlig for sponsorer og udstillere
emil.kristensen@drip.com