Sponsorer og udstillere

 

Branchen bakker op

På konferencen finder du ikke alene højt specialiserede indlæg om e-mail marketing, men også en række leverandører, som udstiller i foyeren. Vær sikker på, at du kommer en tur forbi. Her er masser af gode folk at snakke med.

Texta

TEXTA er et inbound marketingbureau med kontorer i Aarhus og Holstebro. Deres ca. 30 specialister arbejder med alle facetter af inbound marketing med to primære spor: Content marketing og e-mailmarketing.

Textas kunder spænder fra bredt fra D2C/e-commerce til B2B – særligt mellemstore virksomheder med et internationalt ben. Her er bureauet både et strategisk marketinganker og en operationel ressource.

Texta hjælper blandt andet brands som Den Sidste Flaske, Jane Kønig og Teeshoppen med e-mailmarketing.


Kynetic

KYNETIC er et digital marketing-hus med kontorer i København og Aarhus. Bureauet fokuserer på at være forrest i krydsfeltet mellem data, kunstig intelligens og kreativitet.

Kerneværdierne er kvalitet, vækst, transparens, fortrolighed, ydmyghed og ærgerrighed – hvilket
afspejles i den grundighed og dybde, som bureauet arbejder med.

Bureauet har specialister indenfor områderne search, SoMe, email marketing, automation og data, og kernekunderne er ambitiøse virksomheder inden for e-commerce med et marketingbudget på mere end 1.000.000 om året. Fælles for samarbejderne er, at der arbejdes med at skabe sammenhæng mellem marketingkanalerne samtidig med at der er fokus på detaljen og dybden for at få det maksimale ud af hver enkelt kanal.

Bureauet var vinder af Nordic Search Awards 2020 for bedste resultater med SEO/SEM i Danmark, og har været nomineret til 7 effektpriser – heraf 5 e-handelspriser og Rambukken.


Become

Become er et marketingbureau med mere end 11 års erfaring. De hjælper kunder over hele landet med deres online tilstedeværelse gennem digital markedsføring.

Med kontorer i Aarhus, København og Holstebro hjælper de kunder med Google Ads, sociale medier, email marketing, strategi, tracking, SEO og meget mere.

Hos Become tror de ikke på standardløsninger, men omsætter strategi til resultater ved at sætte sig ind i den enkelte kundes forretning.

Become hjælper brands som Det Kongelige Teater, A.C. Perch’s Thehandel, Abilica, FLSmidt, Den Gamle By og AaB.


Yulsn

Yulsn er en virksomhed fra Aarhus, som de seneste 12 år har leveret løsninger til email marketing, marketing automation, loyalitetsprogrammer, CDP og gamification.

I 2016 blev forskellige løsninger samlet til den løsning, der i dag udbydes som Yulsn Marketing Cloud.

Yulsn Marketing Cloud er for virksomheder, der har brug for en fleksibel, brugervenlig og robust enterprise-løsning, som ikke sprænger budgettet.

Blandt Yulsns kunder er virksomheder som Salling Group, Bravo Tours, SILVAN, Small Danish Hotels, NORMAL, Nemlig.com, Krifa og POMPdeLUX.


 

Vil du være sponsor eller udstiller?

Du får:

1) En standplads i foyeren i ODEON. Her spiser vi morgenmad, holder pauser og hygger til afterparty. Her henter vi kaffe, vand og snacks. Her snakker og netværker vi. Og her kommer alle igennem, når de skifter spor.

2) 5 konferencebilletter med fri adgang til alle konferencespor og fuld forplejning til en værdi af 19.750 kroner ex moms. Mindst en af jer passer selvfølgelig standen i alle pauser samt før og efter selve konferencen.

3) En invitation til Speakers’ Dinner aftenen før konferencen. Vi hygger os på en god restaurant, og du har du mulighed for at snakke og networke med talerne, de andre sponsorer og team EMAIL SUMMIT.

4) Omtale i konferencens medier.

5) En annonce i den eksklusive notesbog, som hver gæst får udleveret ved indtjekning.

Kontakt os for priser.

 

Kontakt Emil Kristensen

Arrangør af EMAIL SUMMIT
Ansvarlig for sponsorer og udstillere
emil.kristensen@drip.com