Sponsorer og udstillere

Vi er stolte af vores sponsorer og samarbejdspartnere, som alle bidrager til at skabe en højt specialiseret konference om EMAIL Marketing.

Sponsorerne er alle specialister inden for e-mail eller digital marketing med forskellige produkter og services. TUSIND tak for samarbejdet og de gode relationer. Det husker vi på.

Vil du også være sponsor og/eller udstiller? Så læs mere nederst på siden.


 

Smart Academy

Smart Academy er konferencens hovedsponsor og uddannelsespartner. Akademiet er et af landets helt store udbydere af videreuddannelse, bl.a. inden for digital markedsføring. På Smart Academy finder du korte uddannelser som Web Marketing Manager og Social Media Advisor og længere uddannelser på deltid som fx diplomuddannelsen i Digital konceptudvikling, Ledelse samt Executive MBA.


 

Fluid

Succes med personalisering fører til højere engagement, konverteringer og loyalitet! Nøglen til personalisering er data. Fluid gør det nemt og sikkert at indsamle og anvende permissions, præferencer og profildata til personlig kommunikation på tværs af kanaler og systemer.


 

René Hjetting

René Hjetting er journalist og forfatter. Han har skrevet bogen Opbyg dit publikum, som er relevant for dig, der arbejder med e-mail marketing og gerne vil opbygge en stærk liste.

Bogen lærer dig at tiltrække de kunder, du gerne vil have, og styrke deres tillid, så de køber af dig igen og igen. Og ikke på den anmassende og ‘supersælgende’ facon, som kendetegner en del markedsføring på e-mail.

Dine kunder vil værdsætte det, du tilbyder, og du vil lave ærlige og effektive salg.


 

Heyloyalty

Brug dine data til at tjene flere penge og spare mere tid. Heyloyalty tilbyder en omfattende optimering af din (personificerede) marketing automation. Systemet er skræddersyet til e-commerce og kan med sine mange funktioner levere en lang række performanceforbedringer, der booster din omsætning og skaber glade og tilfredse kunder. Heyloyalty tilbyder blandt andet et trackingscript, “Heycommerce”, som gør det muligt at aktivere et hav af automatiseringsmuligheder på baggrund af dine besøgendes adfærd og historik.


 

DWARF

Hos Dwarf er vi 45 digitale ildsjæle med høje ambitioner på vores kunders vegne. Vi er sat i verden for at levere værdiskabende digitale løsninger for vores kunder. Vi stiller med et kundeteam der dækker projektledelse, koncept- og forretningsudvikling, design, UX, automation, frontend- og backend-udvikling. Vi hjælper vores automation kunder med at sende mere end 200 millioner mails ud om året. Har du en spændende udfordring, har vi en god kop kaffe.


 

No Zebra

Hvis du gerne vil tales efter munden og bekræftes i, at I gør alting rigtigt i dag, skal du IKKE tale med os. Vil du derimod udfordres og have hudløs ærlig sparring om, hvordan I vækster fx jeres e-mailmarketing og leadgenerering, kan du med fordel gøre det. Det er nemlig den feedback, vi altid får fra kunder; At vi hos No Zebra udfordrer virksomhedernes ideer og setup – og derfor skaber vækst. Og da vi både designer, udvikler og optimerer webshops OG har specialister i samtlige online marketing-discipliner, kan vi hjælpe virksomheder med hele den digitale palette. Kom forbi vores stand til Email Summit og hør mere!


 

YULSN

Yulsn leverer løsninger til marketing automation, email- og sms marketing, kundeklubber og konkurrencer. De tilbyder deres egen platform, og er desuden specialister i at integrere alle kundernes systemer til en sammenhængende løsning.


 
 

Vil du være sponsor?

Som sponsor får du:

 

  • En standplads i foyeren i ODEON. Her spiser vi morgenmad, holder pauser og hygger til afterparty. Her henter vi kaffe, vand og snacks. Her snakker og netværker vi. Og her kommer alle igennem, når de skifter spor.
  • To konferencebilletter med fri adgang til alle konferencespor og fuld forplejning til en værdi af 7.900 kroner + moms. (Mindst en af jer passer selvfølgelig standen i alle pauser samt før og efter selve konferencen).
  • En invitation til Speakers’ Dinner aftenen før konferencen. Vi hygger os på en god restaurant, og du har du mulighed for at snakke og networke med talerne, de andre sponsorer og team EMAIL SUMMIT.
  • Omtale på website, i konferencens medier (nyhedsbrev, LinkedIn og Facebook).
  • En helsides annonce i den eksklusive notesbog, som hver gæst får udleveret ved indtjekning.

Prisen er 12.000 kr. + moms

Kontakt os

Tobias R. Askedal
Event- & marketingkoordinator
tobias@mettewill.dk
26 25 31 39


Mette Will
Arrangør af EMAIL SUMMIT og Cross-Media Specialist
hej@mettewill.dk
60 16 70 21