Sponsorer og udstillere

 

Branchen bakker op

På konferencen finder du ikke alene højt specialiserede indlæg om e-mail marketing, men også en række leverandører, som udstiller i foyeren. Vær sikker på, at du kommer en tur forbi. Her er masser af gode folk at snakke med.

Texta

Texta er et creative performance-bureau med kontorer i Aarhus og Holstebro. Deres ca. 35 specialister arbejder med alle facetter af marketing, kommunikation og branding. 

Textas kunder spænder fra bredt fra D2C/e-commerce til B2B – særligt mellemstore virksomheder med et internationalt ben. Her er bureauet både et strategisk marketing-anker og en operationel ressource.

Texta hjælper blandt andet brands som Den Sidste Flaske, Creativ Company og Teeshoppen med e-mailmarketing.


Yulsn

Yulsn er en virksomhed fra Aarhus, som de seneste 12 år har leveret løsninger til email marketing, marketing automation, loyalitetsprogrammer, CDP og gamification.

I 2016 blev forskellige løsninger samlet til den løsning, der i dag udbydes som Yulsn Marketing Cloud.

Yulsn Marketing Cloud er for virksomheder, der har brug for en fleksibel, brugervenlig og robust enterprise-løsning, som ikke sprænger budgettet.

Blandt Yulsns kunder er virksomheder som Salling Group, Bravo Tours, SILVAN, Small Danish Hotels, NORMAL, Nemlig.com, Krifa og POMPdeLUX.


Poetype

Poetype er et e-mail marketing bureau dedikeret til at vækste din virksomhed gennem bedre kundeloyalitet og højere retention. Det skaber nemlig en højere profit på dine kunder, så du kan vækste sundere og mere profitabelt.

Vi har én mission: At være en profitabel samarbejdspartner, og vores resultater taler for vores kvalitet.

– 15,1 gns. ROI som klient ved Poetype
– 24,5% af vores klienters omsætning kommer i gennemsnit
fra e-mail marketing.

Hos Poetype tilbyder vi hjælp til alt inden for e-mail marketing, herunder copywriting, leadgenerering, kampagner, automations, strategi og meget mere.

Så, ønsker du sparring, delvis hjælp eller outsourcing af hele din e-mail kanal, så kan du ligesom Neglefeber, Myselfie, Stelton og FTZ bruge os til din e-mail marketing.


ASENTO

ASENTO er et digitalt marketing bureau med kontor i Kolding og København.

Holdet består af 30 ambitiøse specialister, der arbejder med SEO, Google Ads, annoncering på de sociale medier og E-mail Marketing.

Kundekartoteket spænder fra start ups til koncerner og offentlige institutioner.

Fælles for dem alle er, at de vil vinde i deres branche.


MCB

MCB er et digitalt konsulenthus, der er specialiseret i at hjælpe samarbejdspartnere til succes online.

Det sker bl.a. gennem markedets bedste, cloudbaserede e-handels- og webløsninger til både B2B og B2C inden for en lang række platforme herunder deres egen gennemtestede e-commerce platform, Cloud. Specialistområderne tæller desuden Umbraco, Magento, HubSpot, Shopify, Shopware, Education, integrationer, design og meget andet. Og hos MCB’s egen marketingafdeling arbejdes der dagligt med alt fra tracking, Google Ads og Sociale medier til e-mail marketing, SEO og video.

MCB bidrager med en bred forretningsforståelse, viden om data og et tillidsfuldt samarbejde, der sikrer høj værdi. Du bliver udfordret på dine strategier, tanker og ideer, og derfor realiseres dit fulde potentiale.


Segmento

Segmento er et segmenteret markedsføringsbureau med kontor i Randers, der arbejder med alle facetter af markedsføring fra A-Z – det vil sige hardcore segmentering, leadgenerering, automationsstrategi, kampagnestrategi, leverbarhedsoptimering og kunderejseoptimering.

Segmentos kunder spænder bredt fra D2C/e-commerce virksomheder, såsom Luksusbaby, Hollywood Browzers, Decofarver, Havanna Shoes, Dermaspace, Phenumb Copenhagen til B2B virksomheder, såsom Labelless Media, Francis Marketing, Astro Energi, blandt flere.

Segmento har én mission: at blive den førende digitale vækstpartner indenfor segmenteret markedsføring i Skandinavien indenfor få år.


Web2Media

Web2Media er et digitalt marketingbureau med +75 eksperter. Web2Media tilbyder danske og internationale virksomheder med at være de ekstra ressourcer, som de har brug for til at kunne indfri det digitale forretningspotentiale. Bureauets rolle er at se deres kunders virksomhed som en helhed, hvor både salg og marketing smelter sammen.

Web2Media har en bred vidde af kompetencer inden for hele paletten af digital marketing. Web2Medias konkrete anbefalinger til strategi og handlingsplan er dog altid baseret ud fra den enkelte kundes forretningsmål. De er desuden som det første danske bureau nogensinde vinder af en Google Premier Partner Awards i kategorien International Growth.


Institut for Kundetyper

Institut for Kundetyper står bag det forskningsbaserede segmenteringsværktøj Emotionelle Kundetyper, der inddeler kunder ud fra deres følelsesmæssige præferencer. Mennesker tager primært (købs)beslutninger baseret på emotioner, og det er derfor vigtigt at vide, hvordan man i praksis vækker kundens følelser og engagere dem til et køb.

Dette har Institut for Kundetyper forsket i, hvor de har udviklet konkrete retningslinjer til, hvordan man udformer sine salgs- og markedsføringsindsatser, så man sikrer, at man vækker kundernes følelser – og at man henvender sig til den rette kundetype.

Institut for Kundetyper beskæftiger sig primært med at uddanne marketingprofessionelle i at bygge et brand, som kunderne er emotionelt engageret i. På den måde sikrer virksomheden, at de får loyale kunder, og de undgår samtidig at basere markedsføringen på egne meninger eller udelukkende statistik.


Drip

Drip er en intuitiv e-mail marketing platform, som hjælper brands med at forstå deres kunder og øge omsætningen gennem e-mails, popups og automatisering.

Drip er skabt til at oprette, automatisere og optimere email kampagner uden besvær. Dette sikres gennem målrettede budskaber, der leveres til de rette personer på det rette tidspunkt, ved hjælp af dyb segmentering baseret på kundens adfærd. Samtidig leverer Drip avanceret data og analyser, der giver værdifulde indsigter i kampagners præstation. Dette gør det let for brands at tilpasse deres strategier og skabe den mest optimale kunderejse. Med sine redigerbare skabeloner, avancerede segmenteringsmuligheder og effektive automatiserings funktioner er Drip den foretrukne platform til at opnå højere konverteringsrater og mere salg.


Bigum&Co

Bigum&Co er landets vel nok mest anerkendte udbyder af kurser og uddannelser i digital markedsføring. Siden 2012 har de uddannet branchens profiler, og lagt særligt mange kræfter i at skabe brugbar læring.

Underviserne hos Bigum&Co er fagspecialister på hvert deres felt. Det sikrer, at læringen er opdateret og specialiseret.

Bigum&Co’s 2-dages kurser er for dig, der vil nørde igennem med ét fag – ex Copywriting, Content Marketing, Adfærdspsykologi eller AI & ChatGPT.

Hvis du vil styrke dine kompetencer inden for flere fag, kan deres 10-ugers uddannelse i Digital markedsføring være et bedre valg for dig.


NO ZEBRA

No Zebra er et digital performance bureau, der skaber mærkbar og målbar vækst til din forretning gennem online commerce-løsninger.

Vi forvandler klik til køb, data til performance og webbesøg til brugeroplevelser. Vi arbejder med alle typer af forretninger, hvor der foregår en transaktion mellem en køber og sælger.

Det er resultaterne, din forretning skal leve af. Det ved vi, men tag ikke fejl: Vi har også en klar holdning til, hvad det kræver at nå frem til målet. Derfor insisterer vi ærekært på at levere dig:
• En elegant, velskrevet kode, der performer på alle platforme.
• En brugerflade, som gør din kunde glad og giver lyst til at komme tilbage.
• Og markedsføring, der både kan tiltrække din kunde og få hende helt igennem check-out.

Du får en digital salgskanal, der skaber vedvarende effekt for din forretning, når du arbejder sammen med os.
Dag efter dag.
Måned efter måned.

Nysgerrig? Find, følg og lyt til Digital Performance Talks, der hvor du lytter til podcast.


 

Vil du være sponsor eller udstiller?

Du får:

1) En standplads i foyeren i ODEON. Her spiser vi morgenmad, holder pauser og hygger til afterparty. Her henter vi kaffe, vand og snacks. Her snakker og netværker vi. Og her kommer alle igennem, når de skifter spor.

2) 5 konferencebilletter med fri adgang til alle konferencespor og fuld forplejning til en værdi af 19.750 kroner ex moms. Mindst en af jer passer selvfølgelig standen i alle pauser samt før og efter selve konferencen.

3) En invitation til Speakers’ Dinner aftenen før konferencen. Vi hygger os på en god restaurant, og du har du mulighed for at snakke og networke med talerne, de andre sponsorer og team EMAIL SUMMIT.

4) Omtale i konferencens medier.

5) En annonce i den eksklusive notesbog, som hver gæst får udleveret ved indtjekning.

Kontakt os for priser.

 

Kontakt

Kontakt Sofie for at høre mere om sponsormulighederne.

sm@sleeknote.com
+45 92 82 04 91