Sponsorer og udstillere

 
 

Vi er stolte af vores sponsorer og samarbejdspartnere, som alle bidrager til at skabe en højt specialiseret konference om EMAIL Marketing.

Sponsorerne er alle specialister inden for e-mail eller digital marketing med forskellige produkter og services. TUSIND tak for samarbejdet og de gode relationer. Det husker vi på.

Vil du også være sponsor og/eller udstiller? Så læs mere nederst på siden.


 

Smart Academy

Smart Academy er konferencens hovedsponsor og uddannelsespartner. Akademiet er et af landets helt store udbydere af videreuddannelse, bl.a. inden for digital markedsføring. På Smart Academy finder du korte uddannelser som Web Marketing Manager og Social Media Advisor og længere uddannelser på deltid som fx diplomuddannelsen i Digital konceptudvikling, Ledelse samt Executive MBA.


 

Ubivox

Ubivox er et e-mail marketing system, som gør det nemt at skabe og sende emailkampagner, nyhedsbreve og marketingkampagner. Ubivox hjælper dagligt mange forskellige typer virksomheder. Deres store viden og indsigt i e-mail marketing er baseret på et kæmpemæssigt datagrundlag, som virksomheden har akkumuleret igennem de sidste 15 år.


 

GoLearn

GoLearn tilbyder online kurser i digital markedsføring. Kurserne er målrettet iværksættere og markedsføringsansvarlige, som ønsker at dygtiggøre sig inden for en lang række områder – fx Facebook-annoncering, SEO, e-mail marketing, Google Analytics og mange flere. Firmaet udbyder mere end 34 forskellige kurser og udbygger løbende deres portfolio. Underviserne er alle eksperter inden for deres områder.


 

Heyloyalty

Brug dine data til at tjene flere penge og spare mere tid. Heyloyalty tilbyder en omfattende optimering af din (personificerede) marketing automation. Systemet er skræddersyet til e-commerce og kan med sine mange funktioner levere en lang række performanceforbedringer, der booster din omsætning og skaber glade og tilfredse kunder. Heyloyalty tilbyder blandt andet et trackingscript, “Heycommerce”, som gør det muligt at aktivere et hav af automatiseringsmuligheder på baggrund af dine besøgendes adfærd og historik.


 

Loyalitetsbureauet

Loyalitetsbureauet består af nysgerrige ildsjæle som specialiserer sig i at få praktik, teknik og drømme til at mødes med ét formål: at få dine kunder til at vende tilbage til dig. Igen og igen. Omdrejningspunktet hos Loyalitetsbureauet er at finde og skabe det unikke der fremmer loyaliteten i din forretning – særligt på områder som rekruttering, fastholdelse og winback af medlemmer/kunder tilbyder bureauet en høj ekspertise – med dokumenteret effekt.


 

Fluid

Succes med personalisering fører til højere engagement, konverteringer og loyalitet! Nøglen til personalisering er data. Fluid gør det nemt og sikkert at indsamle og anvende permissions, præferencer og profildata til personlig kommunikation på tværs af kanaler og systemer.


 
 

Vil du være udstiller?

Som udstiller får du:

  • En standplads i foyeren i ODEON. Her spiser vi morgenmad, holder pauser og hygger til afterparty. Her henter vi kaffe, vand og snacks. Her snakker og netværker vi. Og her kommer alle igennem, når de skifter spor.

 

  • To konferencebilletter med fri adgang til alle konferencespor og fuld forplejning til en værdi af 8.000 kroner + moms. (Mindst en af jer passer selvfølgelig standen i alle pauser samt før og efter selve konferencen).

 

  • Omtale på website, i konferencens medier (nyhedsbrev, LinkedIn og Facebook) og i den eksklusive notesbog. Og masser af god karma.


Kontakt os

Prisen er 8.000 + moms for en standplads. 

Standpladserne er rummelige og kan indrettes efter individuelle behov efter nærmere aftale.

Kontakt Anna Will for yderligere information på tlf: 93 85 33 86 eller på mail anna@mettewill.dk