Praktiske oplysninger

Pris og betaling

Hvad er prisen for konferencen?

Den fulde pris for en billet til konferencen er DKK 3.950 + moms. Hvis du booker plads senest tirsdag den 8. januar, sparer du 1.000 kroner og får billetten til earlybird-pris på DKK 2.950 + moms.

Prisen er inklusiv fuld forplejning (morgenmad, frokost, pauseserveringer og drikkevarer samt after-party med vin og snacks).

Hvad kan jeg spare ved at booke Earlybird?

Du sparer 1.000 kroner ved at booke plads senest tirsdag den 8. januar. Dermed bliver prisen DKK 2.950 + moms.

Hvornår skal jeg betale? Kan jeg vente til 2019?

Du kan vælge at betale med kreditkort eller få en EAN-faktura ved tilmelding ELLER du kan vælge at få en faktura til betaling i januar 2019. Det er helt dit valg.

Hvor mange pladser er der? Kan jeg risikere, at der bliver udsolgt?

Der er ”kun” plads til 265 gæster til konferencen, da der ikke er kapacitet til en større konference af denne type i Odense i februar 2019.

Det er første gang, konferencen afholdes i Odense, og det er derfor vanskeligt at forudsige efterspørgslen. Mette Will og IBA Erhvervsakademi Kolding (som på denne konference er officiel uddannelsespartner) har igennem de seneste 5 år afholdt konferencer i Kolding, hvor stort set alle har været udsolgt uger eller måneder før afholdelse.

Derfor: Hvis du ved, du gerne vil deltage, så kan vi kun anbefale, at du booker din billet hurtigt, så du er sikker på en plads.

Afbestilling

Hvad er reglerne for afbestilling?

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 30 dage før afholdelse betaler du 15% af billetprisen. Efter dette tidspunkt betaler du fuld pris. Du er altid velkommen til at give din plads til en kollega – men giv os besked på hej@mettewill.dk, så vi ved, hvem vi skal byde velkommen.

Hvem deltager

Hvem er målgruppen?

Konferencens målgruppe er professionelle marketing- og kommunikationsfolk, der arbejder med e-mail marketing og har brug for at indhente ny viden og inspiration til arbejdet. Blandt gæsterne er også reklame- og kommunikationsbureauer samt selvstændige, der lever af at rådgive andre virksomheder om deres markedsføring.

Kan jeg blive sponsor eller udstiller?

Hvis du er interesseret i at få din virksomhed, produkt eller service eksponeret på konferencen, har du mulighed for at komme med som udstiller, sponsorere en konkurrence eller levere en goodiebag.

Kontakt Mette Will på hej@mettewill.dk eller 60 16 70 21 for at høre mere om mulighederne.

Ansvarlige for konferencen

Hvem er arrangør?

Arrangør af konferencen er:

Will & Co. (v. Mette Will)
Coworking Plus
Kochsgade 31D
5000 Odense C

Mail: hej@mettewill.dk
Telefon: 60 16 70 21

IBA Erhvervsakademi Kolding er officiel uddannelsespartner på sponsorbasis, men ikke ansvarlig for konferencen.

Mere information

Hvem kan jeg kontakte?

Kontakt Mette Will på hej@mettewill.dk eller 60 16 70 21.

Køb billet

Oplev konferencen, og få ny viden og inspiration til din e-mail marketing.