Praktisk info

Pris og betaling

Hvad er prisen for konferencen?

Standardprisen for en billet er DKK 3.950 + moms. Hvis du booker senest tirsdag den 7. januar, sparer du DKK 1.000 og får billetten til en Earlybird-pris på DKK 2.950 + moms.

På selve konferencedagen kan du købe en Last Minute-billet i ODEON til DKK 4.500 + moms.

Alle priserne er inklusiv fuld forplejning (morgenmad, frokost, pauseserveringer og drikkevarer samt after-party med vin og snacks).

Hvad kan jeg spare ved at booke Earlybird?

Du sparer DKK 1.000 ved at booke plads senest tirsdag den 7. januar. Dermed bliver prisen DKK 2.950 + moms.

Hvornår skal jeg betale? Kan jeg vente til 2020?

Du kan vælge at betale med kreditkort eller få en EAN-faktura ved tilmelding ELLER du kan vælge at få en faktura til betaling i januar 2020. Det er helt dit valg.

Hvor mange pladser er der? Kan jeg risikere, at der bliver udsolgt?

Der er plads til 600 gæster på EMAIL SUMMIT 2020. I 2019 var konferencen udsolgt 25 dage før afholdelse. Derfor er det en god idé at booke i god tid.

Afbestilling

Hvad er reglerne for afbestilling?

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 30 dage før afholdelse betaler du 15% af billetprisen. Efter dette tidspunkt betaler du fuld pris. Du er altid velkommen til at give din plads til en kollega – men giv os besked på hej@mettewill.dk, så vi ved, hvem vi skal byde velkommen.

Hvem deltager

Hvem er målgruppen?

Konferencens målgruppe er professionelle marketing- og kommunikationsfolk, der arbejder med e-mail marketing og har brug for at indhente ny viden og inspiration til arbejdet. Blandt gæsterne er også reklame- og kommunikationsbureauer samt selvstændige, der lever af at rådgive andre virksomheder om deres markedsføring.

Kan jeg blive sponsor eller udstiller?

Hvis du er interesseret i at få din virksomhed, produkt eller service eksponeret på konferencen, har du mulighed for at komme med som udstiller, sponsorere en konkurrence eller levere en goodiebag.

Kontakt Anna Will på anna@mettewill.dk eller 93 85 33 86 for at høre mere om mulighederne.

Ansvarlige for konferencen

Hvem er arrangør?

Arrangør af konferencen er:

Mette Will
Mail: hej@mettewill.dk
Telefon: 60 16 70 21

Smart Academy (IBA Erhvervsakademi Kolding) er officiel uddannelsespartner på sponsorbasis, men ikke ansvarlig for konferencen.

Køb billet

Oplev konferencen, og få ny viden og inspiration til din e-mail marketing.