Praktisk info

Pris og betaling

Hvad er prisen for konferencen?

Standardprisen for en billet i Odense er DKK 3.950 + moms. Til og med den 1. december får du dog 1.000 kroner i Earlybird-rabat, så prisen er 2.950 kr. + moms. Du får også alle optagelser fra Store sal, når du booker senest 1. december.

På selve konferencedagen kan du købe en Last Minute-billet i ODEON til DKK 4.500 + moms.

Konferencen i Odense er inklusiv fuld forplejning – morgenmad, frokost, pauseserveringer og drikkevarer samt after-party med vin og snacks.

Hvornår skal jeg betale?

Du kan betale med betalingskort eller MobilePay ved tilmelding, eller du kan vælge EAN eller faktura med betaling 10. januar 2023. Herefter netto 8 dage.

Først til mølle

Hvor mange pladser er der? Kan jeg risikere, at der er fuldt booket?

Der er plads til 450 gæster til EMAIL SUMMIT 2023. I både 2019, 2020 og 2021 var konferencen udsolgt.

ODEON er et stort hus, men du skal forvente, at nogle spor og workshops bliver udsolgt, da de foregår på mindre scener eller i lokaler, hvor der er et begrænset antal pladser. Her gælder ”først til mølle” princippet.

Hvis arrangøren bliver mere begrænset i antallet af gæster i lokalerne end forventet (fx af sundhedsmyndighederne), gælder ”først til mølle” princippet med tilbagevirkende kraft. De gæster, der har købt billet tidligst, vil beholde deres billetter og valg af spor og workshops, mens andre kan blive bedt om at skifte spor eller få deres billetter refunderet.

For at få præcis den konferencedag du ønsker dig, er det derfor en god idé at booke billet tidligt.

Det er risikofrit at booke plads tidligt, da du kan afbestille indtil 90 dage før konferencen og få dine penge tilbage.

Bemærk også, at du kan ændre på dine valg af spor og workshops, så længe der er ledige pladser.

Afbestilling eller aflysning

Hvad er reglerne for afbestilling?

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 90 dage før afholdelse får du dine penge retur. Efter dette tidspunkt betaler du fuld pris. Du er altid velkommen til at give din plads til en kollega – men giv os besked på hej@mettewill.dk, så vi ved, hvem vi skal byde velkommen.

COVID-19

Hvis konferencen ikke kan afholdes pga. corona epidemien, vil arrangøren enten finde en ny dato til konferencen eller afholde den online. På det tidspunkt vælger du selv, om du vil have dine penge tilbage eller deltage på den nye dato eller i det online format.

Hvem deltager

Hvem er målgruppen?

Konferencens målgruppe er professionelle marketing- og kommunikationsfolk, der arbejder med e-mail marketing og har brug for at indhente ny viden og inspiration til arbejdet. Blandt gæsterne er også reklame- og kommunikationsbureauer samt konsulenter, der lever af at rådgive andre virksomheder om deres markedsføring.

Kan jeg blive sponsor eller udstiller?

Hvis du er interesseret i at få din virksomhed, produkt eller service eksponeret på konferencen, har du mulighed for at komme med som udstiller eller fx sponsorere en konkurrence eller levere en goodiebag.

Se mere her, eller kontakt Mette Will på hej@mettewill.dk eller 60 16 70 21 for at høre om mulighederne.

Ansvarlige for konferencen

Hvem er arrangør?

Arrangør af konferencen er:

Mette Will
Mail: hej@mettewill.dk
Telefon: 60 16 70 21

 

”Mine noter ligger stadig på mit skrivebord, så jeg har nem adgang til dem"

– At arbejde med e-mail marketing kræver løbende opdatering på trends og tendenser, indsigt i lovgivning, inspiration til killer content samt ikke mindst godt og gedigent kommunikationshåndværk.

Den viden, indsigt og inspiration finder du på Mettes konference!

Programmet er helt skarpt skruet sammen. Mine noter ligger stadig på mit skrivebord, så jeg har nem adgang til dem – og de konsulteres ofte, når jeg løser opgaver for mine kunder.

Det er fantastisk, når bred og dyb viden om ét emne samles på én konference, og det gør det på EMAIL SUMMIT.

Marie Louise Pedersen

Kommunikation, PR & Markedsføring
Lounge44


 
 

OPLEV KONFERENCEN I 2023

Få ny viden og inspiration til din markedsføring på e-mail.