Køb billet

Hvis du køber billet inden den 4. november får du den til Earlybirdprisen DKK 2.950 + moms du sparer altså 1.000 kroner

Prisen for en billet til konferencen i Odense er inklusiv fuld forplejning – dvs. morgenmad, frokost, pauseserveringer og drikkevarer samt after-party med vin og snacks.

Standardprisen for en billet er DKK 3.950 + moms. På selve konferencedagen kan du købe en Last Minute-billet i ODEON til DKK 4.500 + moms.

Betalingsfristen ved faktura eller EAN er 1. december 2022. Nogle virksomheder er hårdt ramt af coronakrisen og har brug for en senere betalingsfrist. Det har vi fuld forståelse for. Kontakt Mette på hej@mettewill.dk, så finder vi ud af det.

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 30 dage før afholdelse får du dine penge tilbage. Efter dette tidspunkt betaler du fuld pris. Du er også velkommen til at give din plads til en kollega – men giv os besked på hej@mettewill.dk, så vi ved, hvem vi skal byde velkommen.

"Billetpengene er hurtigt tjent hjem!"


– Jeg er vild med at gå til konferencer, hvor alt handler om ét emne. Så får man et boost, der kan mærkes!

På konferencen får jeg en masse praktisk viden, som jeg kan bruge med det samme. De mails, jeg producerer bagefter, konverterer langt bedre end før, så inspirationen må siges at virke.

Billetpengene er i hvert fald hurtigt tjent hjem.

Stemningen på konferencen er helt i top, alle er så glade og imødekommende. Og jeg møder en masse mennesker, som jeg kan diskutere teknik, systemer og ideer med – også efter konferencen.

En super konference med styr på alt!

Helle Merrild

E-commerce B2B Project Manager
Davidsens Tømmerhandel